Затриманий в Росії педофіл вербував найманців на Донбас

 Апостроф

Затриманий в Москві Ігор Толстошеїн, який, за даними слідства, три доби ґвалтував 12-річну дівчинку, займався вербуванням найманців для участі у війні на Донбасі.

Про це повідомляється на сайті "Миротворець".

"Вербував громадян Росії з числа страйкболістов для участі у війні на Донбасі, в минулому брав участь у складі аналітичної групи ГРУ ЗС РФ на території Анголи", - йдеться про росіянина на сайті.

Відзначається, що раніше Толстошеїн працював в Московському інституті комунального господарства, Російському промислово-інвестиційному фонді і "Інституті управління державною власністю".

Нагадаємо, дівчинка Оля, яку знайшли на зйомній квартирі, підтвердила, що над нею знущався 47-річний Толстошеїн. Він відомий як організатор військових молодіжних ігор по всій Росії. Колеги часто схвально відгукувалися про чоловіка. Відомо, що Оля була не єдиною, з ким Толстошеїн листувався і імовірно займався сексом. У його телефоні знайшли дані про 9-річну дівчинку з Білорусі, до якої Толстошеїн їздив в Гродно. У чоловіка є дружина і двоє дітей. Йому загрожує двадцять років в'язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення