Затриманий ЗСУ бойовик розкрив російських військових на Донбасі

СБУ затримала бойовика т.зв. “ЛНР”, який підтвердив присутність російських військ на Донбасі. На допиті він повідомив, що на передову їх не виставляють. Про це розповідає Інформатор

Повідомляється, що силовики затримали бойовика в Харківській області. Стало відомо, що воювати за бандитів харків’янин став в квітні 2017 року, а “службу” він проходив в Алчевську в якості механіка-водія БМП, проте пізніше розчарувався у своєму виборі.

У підсумку затримана особа підтвердило присутність російських військових на окупованих територіях Луганської та Донецької областей їм їх участь в конфлікті.

“Російські війська розміщуються в так званому” другому ешелоні “від лінії зіткнення і надають вогневу підтримку з важкого озброєння по позиціях українських військових. Крім того, російські офіцери виконують функції” спостерігачів “за діяльністю збройних підрозділів терористів”, – сказав екс-бойовик.

Він запевняє, що пішов воювати в “ЛНР” через гроші і наголосив на проблемах з укомплектованістю терористичних підрозділів – заповнені лише наполовину, а ватажками є особи з кримінальним минулим, які виділяються кошти і боєприпаси розкрадаються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення