Затримання у Києві: Якби ситуація загострилася, поліцейські би перестріляли один одного (відео)

Про недоліки операції по затриманню п’яного чоловіка, який прогулювався зі зброєю поруч із дитячим магазином "Антошка" по вулиці Ахматовій у Києві, на своїй сторінці у Facebook написав журналіст та ведучий програми "Надзвичайні Новини" Костянтин Стогній.

"Щоб надалі не повторювалися трагедії типу дніпровської, хочу дещо прокоментувати в цьому затриманні. Залишу для обговорення читачам укуренного придурка, який розмахує пістолетом, і для прокуратури - правомірність побиття затриманого в наручниках", - пише журналіст.

"Мене більше хвилює підготовка (вірніше повна відсутність) нової поліції. Ті співробітники, що читають мою сторінку, уважно подивіться це відео. І гарненько подумайте про те, що в цій екстремальній ситуації вам в будь-яку секунду може знадобитися зробити постріл по озброєному супротивнику. Тепер проведіть пряму лінію, типу траєкторії польоту кулі. Бачите, що виходить?! На лінії вогню, крім зловмисника, знаходяться ваші ж колеги. У разі загострення ситуації ці поліцейські перестріляли б один одного. Але вам цього не Деканоїдзе, ні інші, відповідальні (насправді - повністю безвідповідальні) за ваше життя командири, не пояснюють. Тому я буду по мірі можливості критикувати ваші дії. А ви не ображайтеся, а думайте і обговорюйте з напарникам! Читайте коменти до посту. Напевно, там можна буде знайти корисні крупиці знань, які допоможуть вам вберегти свої життя. Удачі! І поменше необґрунтованих ризиків у справі захисту прав громадян", - резюмує Стогній.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення