Затриманого на хабарі прокурора запідозрили у сприянні шести квартирним оборудкам

Затриманого на валютному хабарі прокурора на Одещині підозрюють у сприянні діяльності злочинного угруповання, що займалося махінаціями з нерухомістю. Про це сьогодні повідомив прокурор Одещини Олег Жученко, передає прес-служба прокуратури області.

"Під час розслідування протиправної діяльності злочинного угруповання з 9 фігурантів, що займалося квартирними оборудками, правоохоронці встановили причетність до сприяння їх функціонуванню співробітника місцевої прокуратури", - цитує прес-служба слова Жученка.

"Недобросовісний співробітник за даними слідства "допомагав" вирішувати питання про повернення вилучених коштів та зміну запобіжних заходів", - деталізував прокурор Одещини.

Працівника Білгород-Дністровської місцевої прокуратури, який оцінив свої послуги у 10 тис. доларів США хабара, затримали у неділю.

"Загалом правоохоронні органи підтвердили 6 фактів привласнення квартир шахрайськими діями злочинної групи, діяльності якої сприяв працівник прокуратури", - вказали у прокуратурі.

Ватажок угруповання вже притягувався до відповідальності за шахрайство з нерухомістю, у тому числі з землею в Лиманському районі Одещини.

Крім того під час обшуків помешкань фігурантів квартирних оборудок правоохоронні органи вилучили цілий арсенал зброї: 7 реактивних протитанкових гранат РГД-22, 8 тротилових шашок, електродетонатори, підствольний гранатомет тощо

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення