Завдав чоловіку 102 ножових поранення: на Дніпропетровщині затримали жахливого різника (фото)

На Дніпропетровщині затримали чоловіка, який завдав товаришу 102 ножових удари. Про це повідомляє Департамент карного розшуку.

Оперативниками встановлено, що напередодні загиблий вживав спиртні напої спільно зі своїм товаришем. Під час застілля чоловіки посварилися, а потім потерпілий вдарив зловмисника у обличчя. Останній, у свою чергу, ймовірно вирішив помститися і, взявши до рук ніж, підійшов до 56-річного чоловіка та почав беззупинно і цинічно наносити удари ножем.

Наразі з’ясовано, що нелюд наніс 102 удари в область грудної клітини та шиї. Від такої кількості ушкоджень потерпілий помер на місці, не маючи жодного шансу на виживання.

Після скоєння жахливого злочину душегуб не втрачав надії приховати всі сліди. Він загорнув скривавлене, знівечене тіло товариша у штору і скинув його до колодязя.

За наявною інформацією 46-річний затриманий вже неодноразово відбував покарання в місцях позбавлення волі, у тому числі за вбивство.

Наразі фігурант перебуває у слідчому ізоляторі. Йому вже повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення