Завербований "Беркутом": ЗСУ спіймали агента окупантів

 Обозреватель

Українські військовослужбовці виявили і затримали в районі Авдіївської промзони терориста, який збирав розвіддані про ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр Операції Об'єднаних сил в Facebook.

Відзначається, що ввечері 21 травня військовослужбовцями однієї з бригад зі складу Об'єднаних сил, які виконують завдання в районі Авдіївської промзони, виявлений чоловік 1960 року народження, який непоміченим намагався перетнути лінію дотику.

"Наші воїни вели спостереження за цією особою з моменту виходу його з району, захопленого ворогом. Кожні 100-200 метрів дана людина зупинялася і робила дзвінок з мобільного телефону, а потім спробував його позбутися", - йдеться в повідомленні ООС.

В ході опитування, громадянин Присяжнюк зізнався, що співпрацює з так званої "армією ДНР" з січня 2016 року і є військовослужбовцем резерву 11 мотострілецького полку. У його завдання входить збирати відомості про Збройні Сили України.

За його словами, безпосередньо на промзоні він раніше був двічі. Під час проходження втретє був затриманий військовослужбовцями ЗС України.

Терорист повідомив, що він був завербований в Горлівці під час розпивання спиртних напоїв в 2016 році. Особисті доручення отримував від "військовослужбовця ДНР" з позивним "Беркут".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення