Збив дітей: людина Януковича потрапила у резонансну ДТП у Москві (фото)

 Intermarium

Російські правоохоронці оголосили в розшук водія автомобіля Mercedes-Benz Geländewagen, який збив 12 грудня восьмирічних близнючок і їхню матір у центрі Москви і зник з місця події.

Водієм іномарки виявився 36-річний Олександр Шарий, який у 2013 році обіймав посаду заступника голови Держінспекції України з питань праці.

За версією слідства, увечері 12 грудня чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля і рухаючись Мосфільмовською вулицею, скоїв наїзд на двох малолітніх дівчаток-близнючок, 2008 року народження, які разом із мамою переходили дорогу у пішохідній зоні на зелений сигнал світлофора.

Діти були госпіталізовані до реанімації НДІ невідкладної дитячої хірургії та травматології з переломами, забоями і травмами мозку.

Зазначається, що Шарий є злісним порушником правил дорожнього руху – тільки за 2016 рік він має 10 зафіксованих порушень, 8 з яких – за перевищення швидкості.

За інформацією ЗМІ, екс-чиновник з квітня 2014 року розшукується українською поліцією за звинуваченням у шахрайстві – Шарий разом зі своїм підлеглим привласнив гроші людей, які бажали відвезти гуманітарну допомогу.

Московські оперативники вже навідалися до оселі чоловіка на вулиці Сумській, але винуватця ДТП не знайшли.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення