Збив людину і додав швидкості: на Чернігівщині затримали винуватця смертельної ДТП

У Бахмачі Чернігівської області викрили і затримали водія, який на автомобілі "ГАЗель" збив пішохода та зник з місця події. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Чернігівській області.

"…У Бахмачі автомобіль збив людину. Водій навіть не намагався допомогти постраждалому, а просто додав швидкості і зник...Правоохоронці з’ясували, що пішохода збила "ГАЗель", яка попрямувала до центру міста. Потерпілий пішохід помер від отриманих тілесних ушкоджень у кареті невідкладної медичної допомоги дорогою до лікарні", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що встановити особу водія та розшукати транспортний засіб правоохоронцям допомогла система відеоспостереження "Мережа Безпеки".

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Водій затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, транспортний засіб вилучено.

Санкція статті передбачає до 8 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення