Збив з ніг горщиком для квітів, а потім добивав залізним розвідним ключем: у Києві син вбив матір (фото, відео)

У столиці чоловік вбив свою матір розвідним ключем. Трагедія сталась унаслідок конфлікту, а на момент побиття убивця був не просто агресивним, а ще й п’яним. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Поліцію про те, що в одній з квартир на вулиці Василя Касіяна сімейна сварка, сповістила сусідка. По приїзду поліцейські виявили чоловіка, який був у нетверезому стані, а на підлозі лежало тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

"Ми встановили, що напередодні у квартирі між матір’ю та сином виник словесний конфлікт. У ході суперечки чоловік взяв до рук горщик для квітів та кинув ним у потерпілу, від чого остання втратила рівновагу та впала. Далі фігурант дістав залізний розвідний ключ та наніс матері численну кількість ударів по голові, від яких вона померла", - повідомив начальник кримінальної поліції Голосіївського управління поліції Максим Строк.

Поліцейські вилучили речові докази та затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий 32-річний киянин.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення.

"Наразі проводиться досудове розслідування та призначені відповідні експертизи. За погодженням із Голосіївською окружною прокуратурою слідчий повідомив фігуранту про підозру та направив клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - додав майор поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення