Зброя та наркотики: у Києві зупинили нахабного водія (фото)

Нещодавно патрульні зупинили підозрілий автомобіль Mercedes на проспекті Відрадному. Під час спілкування з водієм з'ясували, що він неодноразово притягався до відповідальності за їзду у стані наркотичного сп'яніння та позбавлений права керування на 10 років. Про це повідомляє Патрульна поліція.

Зазначається, що інспектори одразу помітили те, що громадянин перебуває у стані наркотичного сп'яніння. Від проходження освідування у встановленому законом порядку чоловік відмовився.

Через надмірну нервову поведінку чоловіка патрульні вирішили провести поверхневу перевірку автомобіля та громадянина. У результаті виявили згорток із зеленою речовиною, ймовірно, наркотичного походження та предмети схожі на зброю і набої.

Патрульні склали на керманича протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння особою, яка двічі протягом року керувала транспортними засобами у стані сп’яніння), винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом, бувши позбавленим такого права судом) КУпАП. На місце викликали слідчо-оперативну групу Святошинського управління поліції для кваліфікації дій чоловіка та вилучення предметів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення