"Зеленої хвилі" на місцевих виборах не буде, - політтехнолог

Президент України Володимир Зеленський взагалі не розуміє що таке місцеве самоврядування. Таку думку висловив на пресконференції "Місцеві вибори: кампанія розпочалася!" політтехнолог Олексій Голобуцький.

"Судячи з заяв Зеленського, він бачить місцеве самоврядування нижньою ланкою самоврядумання. Наш президент абсолютно не розбирається в устрою держави. І що таке державне самоврядування", - каже Голобуцький.

Голобуцький вважає, що "зеленої хвилі" на місцевих виборах не буде.

"Виборці "Слуги народу" по регіонах будуть відрізнятися від парламентських виборів. Але "зеленої хвилі" вже не буде.... Якщо надалі наш прездиент буде купатися в теплій ванні то від "Слуги народу" кандидатом буде Микола Тищенко. Бо він найблищє до Єрмака, а Єрмак до Зеленського. І це буде великий подарунок на День народження Кличку. Всім зрозуміло, що Тищенко поборти, з усіх кандидатів, буде найліпше. Тим більше, що Тищенка навіть в партії не люблять", - каже політтехнолог.

Як раніше повідомляли, політичний експерт Олександр Черненко вважає, що кожний обласний центр України буде "гарячою точкою" на місцевих виборах.

Крім того, політолог Микола Давидюк заявив, що після виборів Зеленський відсторониться від "Слуги народу".

Нагадаємо, 25 жовтня 2020 року в Україні відбудуться місцеві вибори.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення