Зеленський заявив про конфлікт у своїй команді

У команді Офісу Президента існують внутрішні конфлікти. Це підтвердив сам президент Зеленський в інтерв'ю журналістам.

Він зазначив, що ці конфлікти заважають нормальній роботі.

"Є конфлікти. Вони заважають працювати. Я завжди проти таких конфліктів, оскільки в них немає переможців, і не буває нічиїх. На жаль. Тому ми втрачаємо або час, або втрачаємо людей. А всі, хто працюють в Офісі, вони всі професійні люди. Тобто ми 100% когось будемо втрачати. Тому що ти не можеш жити в постійному конфлікті. Ось і все", - сказав він.

Зеленський також зазначив, що він працює не тільки з тими людьми, яким довіряє.

"Просто це трохи різні питання, - з ким я працюю і кому довіряю. Якщо ми говоримо, з ким я працюю, то в Офісі президента у мене є дві-три людини, яких я знаю давно. З іншими ми почали працювати або протягом виборчої кампанії, або після того, як перемогли, познайомилися, або ці люди, коли ще нас не було, працювали тоді в Адміністрації президента", - пояснив він.

Як приклад Зеленський заявив, що в нинішньому Кабміні був єдиний міністр, яку він знав з університетських часів - екс-міністр розвитку громад і територій Альона Бабак, і то її, за словами Зеленського, не можна було назвати "його людиною".

"Після університету я її не бачив. Тобто це не моя людина. Ми просто вчилися в одному виші, тому ми знали один одного", - додав він.

Говорячи про довіру, президент розповів, що він довго не довіряє людям, але потім, коли вже довірився людині, ніхто не може його переконати, що це не та людина, яка "чомусь там займається поганим, недобрим".

При цьому Зеленський зазначив, що йому дуже складно розлучатися з людьми.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення