Землю розмило через сильну зливу: на Полтавщині 1,5-річна дівчинка провалилась у каналізаційний колектор (фото)

Півторарічну дівчинку, яку вчора рятувальники витягли із каналізаційного колектора у Семенівці, перевели із реанімації у терапевтичне відділення. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС у Полтавській області.

Відразу після чергової зміни начальник караулу Роман Лук’янець і командир відділення Олександр Носенко відвідали дівчинку у лікарні. Врятовану звати Аріна.

"З нею все добре! Із реанімації її перевели у терапевтичне відділення. Дівчинка як побачила рятувальників - одразу побігла до них на ручки. У палаті з дитиною була мама, вона також рада була зустрічі з рятувальниками і сказала, що вони з Аріною відвідають надзвичайників у частині після виписки із лікарні", – зазначили в обласному управлінні ДСНС.

Нещасний випадок стався фактично в центрі населеного пункту поблизу торгівельних павільйонів. Зателефонували до Служби порятунку "101" о 13:52 громадяни, які стали свідками падіння дитини до ями. Виявилося, що каналізація була прикрита бетонною плитою, але через сильну зливу землю поруч розмило, при цьому утворився невеликий отвір, куди стікала вода. Туди і потрапило маля, коли пробігало повз.

Люди змогли розкопати отвір ширше та опустили в яму держак від лопати, дитина ухопилася за нього і трималася, доки не прибули бійці ДСНС. Рятувальники відтягли бетонну плиту, потім за допомогою мотузки спустилися у каналізаційний колектор (глибиною близько двох метрів) та витягли дитину.

Усі обставини цієї події наразі встановлюють представники Нацполіції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення