Згорілий Кремль: українські військові відповіли “львівському” полку Путіна

Українці кумедно відповіли на скандальний указ Путіна

Один з взводних опорних пунктів отримав назву “ВОП імені Кремля, що згорів”. Про це повідомили на сторінці 28-ї механізованої бригади в соцмережі.

У пості на Facebook сказано, що Путін видав указ назвати 6-й танковий полк Росії “гвардійський Львівський”, 68-й танковий полк – “гвардійський Житомирсько-Берлінський”, 163-й танковий полк – “гвардійський Ніжинський” і так далі. Це насмішило українських військових і вони вирішили відповісти тим же. Тепер один з ВОПів носить назву “ВОП імені Кремля, що сгорів”.

“Українська піхота щиро реготнула з такої моторності миршавого фюрера і…вирішила розвити далі ініціативу! Відтепер, один з ВОПів на лінії зіткнення носить почесне найменування ” ВОП імені згорілого КРЕМЛЯ”. Наші воїни кажуть, що почесні найменування отримають й інші опорники та спостережні пости, де окупанти регулярно отримують перепустки в 200-ту бригаду!”, – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 2 липня президент Росії Володимир Путін підписав укази про присвоєння почесних найменувань ряду з’єднань російської армії. Відповідні документи були оприлюднені на офіційному порталі правової інформації РФ. Почесні найменування присвоєні «з метою збереження славних військових історичних традицій, виховання військовослужбовців у дусі відданості Батьківщині та вірності військовому обов’язку».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення