Згорів за лічені дні: у Львові помер відомий хірург

У Львові помер відомий дитячий хірург, 39-річний Мар'ян Захарусь. Він працював у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі "Чорнобильська лікарня" і врятував не одне дитяче життя.

Мар'ян Захарусь був родом з-під Львова, починав свою кар'єру в Стрийській дитячій поліклініці, і в дитячому центрі він пропрацював близько 8 років. Спеціалізувався на малоінвазивній хірургії, дитячій онкології, імплантації венозних катетерів і портів. За свою кар'єру він врятував чимало дитячих життів, його знали та любили батьки хворих малюків.

"Сьогодні пішов в інший світ наш друг, молодий талановитий лікар, дитячий хірург, який врятував багато життів Мар'ян Захарусь. Біль розриває душу і не знайти слова розради для його рідних і близьких. Мар'ян, його доброта назавжди залишиться в наших серцях", - сказано в повідомленні дитячого медичного центру.

В коментарях повідомляється, що Мар'ян Захарусь повернувся в березні з Лондона. Він відразу провів тестування на коронавірус, і результат був негативним.

В центрі не уточнили причину смерті молодого лікаря, однак стало відомо, що Мар'ян Захарусь помер від важкої форми пневмонії, яка супроводжувалася супутніми захворюваннями. Як стверджують медики, коронавірус у лікаря виявлений не був.

Молодий хірург не був одружений і своїх дітей у нього не було, у нього залишився тільки батько.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення