Зґвалтували 10 дітей: столичні покидьки примушували малеч зніматися у "дорослих" фільмах

Киянин входив у довіру до малолітніх дівчат і примушував їх зніматися у "дорослих фільмах" на орендованих квартирах

Прокуратура завершила процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно двох киян, підозрюваних у ґвалтуванні та розбещенні дітей для виготовлення порнографічної продукції. Про це повідомляє прокуратура Полтавської області

Обвинувальний акт щодо нелюдів направили для розгляду по суті до Дніпровського районного суду Києва. Окрім того, один з фігурантів справи перебуває у міжнародному розшуку. Як з'ясували слідчі, киянин у змові з іншими особами, маючи професійну апаратуру для фото- та відеозйомок, використав свої знання дитячої психології, і підшуковував на вулицях та в соціальних мережах неповнолітніх та малолітніх дівчат.

Розбещувач входив до них у довіру, після чого на орендованих квартирах примушував брати участь у фільмах порнографічного характеру. Під час зйомок дітей ґвалтували та розбещували, застосовуючи психологічний тиск. У справі досліджувалося майже 150 епізодів протиправної діяльності, потерпілими є десять неповнолітніх та одна малолітня дівчинка. Покарання для нелюдів визначить суд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення