Зґвалтували дівчинку, якій було лише 5 днів від народження: педофілом виявився родич малечі

У Бразилії затримали чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні дівчинки, якій було лише п'ять днів від народження. Підозрюваного вже затримано — ним виявився родич малечі, пише Amazonas Atual.

У бразильському штаті Амазонас (він знаходиться на північному заході країни) за підозрою у зґвалтуванні новонародженої дівчинки затримали 39-річного чоловіка. Дівчинка є онучкою дружини підозрюваного.

За словами затриманого, стався «нещасний випадок»: він схопив дівчинку рукою та зачепив пальцем її геніталії, після чого вона почала плакати. Тоді він повернув новонароджену матері, сказавши, що дитина плаче з голоду.

Після цього батьки дівчинки, нічого не підозрюючи, пішли спати і лише наступного дня помітили кровотечу у районі геніталій, коли почали міняти підгузок. Дитину одразу ж відвезли до лікарні: акушери, які там працюють, констатували, що пошкодження не могло бути завдано пальцем.

З підгузника капала кров, а злочинець втік.

Після цього медики вирішили повідомити про побачене поліцію. Для допиту одразу затримали 18-річного батька дівчинки та її бабусю. Потім правоохоронці вирушили за місцем проживання сім'ї, щоб поспілкуватися також із матір'ю дитини та чоловіком бабусі — підозрюваним. Усі члени сім'ї згадували, що дівчинка справді багато плакала того вечора.

Представниця місцевої поліції Келлі Соуто розповіла, що рідні дівчинки стали на захист родича, який підозрюється у зґвалтуванні. Сім'я переконувала поліцію, що дівчинку виписали з лікарні з травмою статевих органів одразу після народження.

Також у поліції згадали, що підозрюваного вже притягали до відповідальності у справі про зґвалтування у 2016 році – тоді постраждалою була 16-річна дівчинка.

Наразі затриманий перебуває під арештом. У результаті він визнав провину. А дівчинка проходить лікування у лікарні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення