Зґвалтування 14-річної під Херсоном: історія отримала несподіване продовження

Зґвалтування школярки у Новій Каховці є фейкової інформацією. 14-річна мешканка Нової Каховки раніше подала заяву в поліцію про зґвалтування. За її словами, троє молодих людей викрали її і вчинили акт сексуального насильства, після чого її відпустили. За результатами медичної експертизи стало відомо, що у школярки не було слідів зґвалтування, а жертва інциденту раніше не перебувала в сексуальних відносинах.

Як розповідає видання Kherson.net, школярка, яка пізно повернулася додому, в своє виправдання вирішила збрехати про трьох викрадачів і ґвалтівника. Перелякана і обурена мама повела доньку у лікарню, а потім повідомила про злочин у Новокаховський відділ Національної поліції. Там інформацію про зґвалтування внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань і стали проводити перевірку інциденту.

Поліцейські знайшли описаний дівчиною автомобіль, а також трьох "винуватців" інциденту. Як з'ясувалося, ніякого викрадення не було. Двоє із затриманих розповіли, що бачили дівчину в той день. Третій з них, 22-річний працівник приватної фірми підтвердив, що знає школярку, кілька разів з нею зустрічався. Як він розповів, дівчина збрехала йому, що їй виповнилося 18 років. На останньому побаченні після вечірки в кафе він повів її в квартиру, орендовану знайомим, дійсно маючи намір здійснити сексуальний контакт. Як тільки дівчина оголилася, молодий чоловік зрозумів, що їй 18 років не виповнилося і відмовився від інтиму.

Як повідомляють у виданні, дівчина вирішила помститися молодику і вигадала історію з викраденням і примусом до сексу. У поліції інцидент не коментують, про те, чи буде порушено справу про дачу неправдивих свідчень – не повідомляється. Згідно статті 384 ККУ в разі відкриття кримінального провадження школярці може загрожувати позбавлення волі до трьох років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення