Зґвалтування дитини на Одещині: ексінспектору з ювенальної превенції загрожує 12 років в'язниці

За зґвалтування неповнолітньої на Одещині колишній інспектор з ювенальної превенції постане перед судом. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на ДБР.

Досудовим розслідуванням встановлено, що наприкінці січня цього року 17-річна дівчина познайомилася з інспектором, коли до поліції звернулася її матір із заявою про зникнення доньки після чергового конфлікту. Правоохоронці склали відносно матері адмінпротокол, а з донькою провели бесіду.

11 лютого 29-річний правоохоронець, який на той час займав посаду інспектора сектору ювенальної превенції, змусив поїхати неповнолітню до нього додому, де вчинив дії сексуального характеру без її добровільної згоди, після чого відвіз потерпілу на місце зупинки громадського транспорту.

За кілька днів постраждала наважилася розповісти про це своєму вчителеві, який переконав її звернутися із заявою до правоохоронних органів.

Встановлені обставини підтверджуються допитами свідків та висновками проведених судових експертиз, а також іншими слідчими діями. Ґвалтівнику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення