Зґвалтування дівчини у поліцейському відділку на Київщині: з'явилися нові жахаючі подробиці

У Кагарлицькому відділку поліції в ніч з 23 на 24 травня двоє поліцейських жорстоко познущалися з 26-річної дівчини та побили чоловіка. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції.

За даними ДБР, молоду жінку доставили в Кагарлицьке відділення поліції для дачі свідчень з приводу крадіжок. В процесі допиту, двоє поліцейських (оперуповноважений і начальник одного з секторів відділу поліції) наділи на дівчину протигаз, наручники і зґвалтували кілька разів. Також правоохоронців підозрюють у побитті чоловіка, якому зламали ніс та ребра.

За інформацією ведучого "Надзвичайних новин" Костянтина Стогнія, внутрішня безпека затримала двох підозрюваних співробітників Кагарлицького відділу поліції у порядку ст.208 Кримінального кодексу України. Вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Голова Нацполіції Ігор Клименко звільнив поліцейських, які підозрюються у скоєнні злочину, відсторонив від виконання службових обов’язків керівництво відділу та прийняв рішення про розформування підрозділу і переатестацію всього особового складу Кагарлицького ВП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення