Зґвалтування в Кагарлику: адвокат потерпілої зробив неочікувану заяву

Адвокат, який захищав інтереси постраждалої від дій правоохоронців у Кагарлику Київської області Євген Мельниченко повідомив, що більше не є захисником потерпілої.

"У справі по Кагарлику новий поворот. Група колишніх народних депутатів, які невдоволені роботою ДБР, які проводять мітинги проти керівництва МВС, вирішили за моєю спиною виключити мене із числа адвокатів потерпілої. Спочатку мене хотіли вмовити працювати із ними. Колишні та чинні народні депутати, їх наближені. Потерпіла перестала виходити на зв'язок, а потім мене поставили перед фактом. Все зафіксовано, але скоро ви дізнаєтеся про все самі", - написав Мельниченко у Facebook.

Він не назвав, до якої політичної партії належить ті депутати, однак стверджує, що "ця політична сила буде активно використовувати історію з бідною дівчиною для власного піару та своїх цілей".

"Комусь не потрібна участь у справі простого адвоката з народу. Потрібно заробити на цій справі політичні дивіденди. Чому ж у простих справах, де є потерпілі, ніхто із київських депутатів та верхівки юридичної еліти не їде в село за Кагарлик, 100 км від Києва, безкоштовно вести справу? Що ж потягнуло їх? Кажуть, що виключно співчуття. Побачимо...Справа політизується, що не може бути корисним для самої справи чисто юридично", - додав адвокат.

Євген Мельниченко зазначив, що 22 червня буде апеляція підозрюваних по Кагарлику щодо запобіжного заходу.

Також адвокат Євген Мельниченко повідомив, що на одного з підозрюваних поліцейських Миколу Кузіва у січні 2020 року було відкрито ще одне кримінальне провадження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення