Зґвалтував дитину заради журналістського розслідування: у Запоріжжі засудили телеоператора

У Запоріжжі 23-річний чоловік ґвалтував свою 3-річну хрещеницю, знімаючи процес на відео. Суд визнав чоловіка винним і засудив на 7 років позбавлення волі. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на документ, опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

Порнографічний контент чоловік, який виявився співробітником одного з українських телеканалів, публікував у мережі. Зловмисник визнав провину, але свої дії виправдав нібито наміром провести журналістське розслідування, щоб викрити педофілів.

Чоловік навчався в університеті на факультеті журналістики і працював оператором на місцевому телеканалі. Він вів спортивні репортажі і знімав гімнастику. Зловмисник не одружений і не має дітей. За словами колег і викладачів ВНЗ, вони вважали його хорошою людиною і ледь вірять в те, що трапилося.

За даними слідства, в січні 2019 року, перебуваючи в гостях у знайомої, чоловік зґвалтував її маленьку дочку, “лапав її, торкався дитини статевим органом та іншими предметами, а саме термометром в інтимних частинах тіла”. Все це він знімав на телефон. Коли про це дізналася мати дитини, то звернулася в поліцію.

Правоохоронці затримали збоченця в червні минулого року. Під час обшуків його будинку були виявлені сотні порнороликів, які чоловік публікував в одному з Telegram-каналів. При цьому сам він заявив, що зняв тільки одне відео, а всі інші ролики, які він завантажував, були чужими.

Педофіл говорив, що “проводив розслідування щодо поширення дитячої порнографії”. Він нібито знайшов сайт, на якому від нього “вимагали висилати ексклюзивні кадри”.

“Отримавши зазначені матеріали, він звернувся в поліцію із заявою про вчинення кримінального правопорушення, проте результати розгляду його заяви йому не відомі. Відео з дівчинкою, яка є його хрещеницею, він знімав, поки вона спала, оскільки адміністратори сайту вимагали від нього таких відео для подальшого користування сайтом”, – йдеться в документі суду.

За рішенням Орджонікідзевського районного суду Запоріжжя, зловмисника позбавили волі на 7 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення