Зґвалтував і вбив 11-річного хлопчика у будівлі психлікарні: суд виніс вирок 65-річному педофілу

На Дніпропетровщині до довічного позбавлення волі засуджено чоловіка, який вбив і зґвалтував 11-річного хлопчика. Про це повідомили у пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури.

"Доведено, що у травні 2020 року раніше судимий чоловік привів 11-річного хлопчика до себе у помешкання – напівзруйновану будівлю на території психіатричної лікарні у Дніпрі, де він проживав після звільнення з тюрми. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, він задушив підлітка, з яким познайомився незадовго до вбивства. Коли хлопчик більше не міг чинити опору, засуджений його зґвалтував, а потім вкрав мобільний телефон. Вину чоловік не визнав", - повідомили у прокуратурі.

Суд призначив найвищу міру покарання у вигляді довічного позбавлення волі чоловіку за вбивство і зґвалтування, а також за вчинення крадіжки (ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 185 КК України).

Нагадаємо, що після скоєного нелюд сховав тіло жертви під купою одягу в занедбаному будинку. Його здав "сусід", який чув біганину та крики дитини. Коли патрульні прийшли до чоловіка, його обличчя було у крові, а тіло хлопчика лежало у кутку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення