Зґвалтував і вбив вагітну: з'явилися подробиці справи друга Гиркіна

 Обозреватель

В тимчасово окупованому російсько-терористичними військами місті Дебальцеве Донецької області бойовики "ДНР" провели ряд облав і арештів у справі про затримання командира "3-й МСБ 7-ї бригади 1-го корпусу ВС РФ" Юрія Свиридова (позивний "Мачете").

Подробиці на своїй сторінці в Facebook повідомив член парламенту від фракції "Народний фронт", керівник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"У Дебальцевому "правоохоронці ДНР" провели ряд облав і арештів "ветеранів ополчення", які мали зв'язки з раніше затриманим "польовим командиром" бойовиків Свірідовим (позивний "Мачете")", - інформував він.

Військовий експерт додав, що затримано не менше десятка бойовиків.

Нагадаємо, 24 березня журналіст Юрій Бутусов повідомив, що на Донбасі заарештували розшукуваного російським командуванням терористів за згвалтування і вбивство Анастасії Ткачової "командира 3-й МСБ 7-ї бригади 1-го корпусу ВС РФ" Юрія Свиридова.

За його словами, він є особистим другом колишнього ватажка терористів "ДНР" Ігоря Гиркин.

Як повідомлялося раніше, убита на Донбасі російська терористка "ДНР" Анастасія Ткачова була зґвалтована і застрелена Свірідовим в жовтні 2017. При цьому жінка була на пізньому терміні вагітності.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення