Зґвалтував та кинув помирати: на Полтавщині повідомили про підозру 15-річному юнаку

На Полтавщині поліція повідомила про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої 15-річному жителю Кременчуцького району. Юнакові інкримінують зґвалтування 17-річної дівчини, тіло якої виявили 30 квітня на узбіччі місцевої дороги перехожі. Про це повідомляє місцева поліція.

За попередньою інформацією слідства, напередодні ввечері потерпіла гостювала у будинку знайомого, в компанії двох 15-річних юнаків, 17-річної дівчини та 20-річного молодика. Вони разом вживали спиртні напої. У свідоцтві про смерть дівчини судово-медичним експертом Кременчуцького бюро СМЕ зазначено, що вона померла внаслідок отруєння алкоголем, набряку головного мозку та токсичної енцефалопатії, але також розглядалася версія зґвалтування, яка згодом підтвердилася.

На даний час слідчі поліції здійснюють розслідування за трьома статтями Кримінального кодексу України: умисне вбивство (ч. 1 ст. 115), зґвалтування неповнолітньої (ч. 3 ст. 152) та ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані, якщо це діяння спричинило смерть потерпілої особи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення