Зґвалтував та задушив: вбивця 9-річної школярки виявився колишнім поліцейським (фото, відео)

Підозрюваного у вбивстві 9-річної Насті Муравйової затримали в російській Тюмені. Попередньо, 40-річний батько двох дітей та місцевий майстер з виготовлення меблів викрав школярку, потім зґвалтував дитину та вбив. Про це повідомляють місцеві пабліки.

Загибла дитина

Затриманий Віталій Бережний, за словами його колеги, з яким чоловік працював в меблевому цеху, колишній поліцейський.

"Нормальний хлопець, Віталік. Я його знаю. Колишній спецпризначенець. Це збіг обставин, що він там орендував квартиру, коли з дружиною розійшовся. Чоловік працював у поліції. Бухав, да. Але зустрічався з дорослими жінками", - розповів товариш підозрюваного.

Зазначається, що маленьку Настю вбили в першу добу після її зникнення. Підозрюваний жив в пансіонаті, куди дівчинка приходила, щоб зловити Wi-Fi.

Затриманий стверджує, що був в стані алкогольного сп'яніння, коли вбивав дитину.

У той день, за словами вбивці, він привів дитину в знімну квартиру, в яку місяць тому з'їхав від дружини. На ранок, коли протверезів, у ванній знайшов тіло дівчинки. Вирішив замітати сліди і нібито навіть не розумів, скільки днів минуло.

Настя зникла 30 червня, коли рано вранці вийшла з дому погуляти і купити шоколадку. Батьки школярки схаменулися, що дитини немає вдома, тільки пізно вночі. У розмові з поліцейським батько Насті заявив що так вийшло з-за того, що він весь день пив. У бабусі школярки теж проблеми з алкоголем.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення