Жахлива ДТП під Житомиром: опубліковані нові фото і відео

 СЕГОДНЯ

Під Житомиром ДТП за участю трьох легкових автомобілів забрала життя двох осіб. Фото і відео з місця аварії опублікувало місцеве видання "Житомир.info".

Як повідомили в прес-службі поліції області, жахлива ДТП сталася 5 травня близько 14:50 на трасі Житомир – Сквира – Ставище біля села Станишівка. Там позашляховик Mercedes-Benz, під керуванням 49-річного жителя Житомира, врізався в ВАЗ-2106 під керуванням 69-річного киянина, який зупинився в крайній лівій смузі для виконання маневру повороту ліворуч. Через удар один з легковиків вилетів на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з Toyota Camry, за кермом якої перебував 45-річний житель Житомира.

В результаті ДТП водій Toyota від отриманих травм помер на місці події. До лікарні з травмами різного ступеня тяжкості були госпіталізовані водій Mercedes і п'ятеро пасажирів: троє – з Toyota Camry і подружжя з ВАЗ-2106. Пізніше в лікарні один з пасажирів помер.

Зазначимо, що за даними Патрульної поліції, за перші три місяці 2019 року в Україні відбулися 34605 ДТП, в яких постраждали 5445 осіб. Жертвами аварій за цей же період стали 604 особи.

Крім того, раніше ми писали про те, що за 2018 рік порівняно з 2017-м на дорогах України знизилася кількість ДТП, а також було зафіксовано зменшення кількості загиблих і постраждалих в аваріях.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення