Жахлива ДТП у Києві: водія легковика "вирізали" з понівеченої машини

 СЕГОДНЯ

В результаті аварії водій Renault був затиснутий між панеллю приладів і сидінням

У Києві сталася ДТП на Наддніпрянському шосе, 8 за участю легкового автомобіля Renault і вантажівки. В результаті зіткнення машині водій Renault в'їхав у відбійник виявився затиснутий в машині. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у столиці.

Інцидент стався напередодні близько 16:20.

В результаті зіткнення водій Renault був затиснутий між панеллю приладів і сидінням.

"За допомогою гідравлічного інструменту рятувальники деблокували постраждалого з понівеченого авто. Потерпілий був переданий в бригаду швидкої медичної допомоги. Також на момент ДТП в автомобілі Renault перебувала пасажирка, яку госпіталізували до прибуття співробітників Служби порятунку 101", - йдеться у повідомленні.

Також після проведення аварійно-рятувальних робіт рятувальники змили паливо, яке в результаті ДТП розлилося на проїжджу частину дороги. Обставини ДТП встановлюють правоохоронні органи.

Нагадаємо, за перші чотири місяці 2019 року в Україні сталося 47 445 дорожньо-транспортних пригод. В результаті цих аварій загинуло 822 людини і понад 7800 отримали поранення, повідомили в прес-службі Патрульної поліції. Зокрема, загальна кількість ДТП зросла на 4,2% (за чотири місяці 2018 року був зафіксовано 45 546 аварій).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення