Жахлива ДТП в Харкові: з'явилися нові подробиці і фото

 СЕГОДНЯ

Стали відомі подробиці про зіткнення маршрутки і мікроавтобуса в Харкові, після якого 10 осіб опинилися в лікарні, з них двоє – у тяжкому стані.

Як повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіції, інцидент стався близько 8:30 на проспекті Тракторобудівників, коли на проїжджій частині зіткнулися вантажний мікроавтобус Renault і маршрутний мікроавтобус "Рута".

Постраждалими виявилися двоє пасажирів Renault, водій і сім пасажирів маршрутки. Зараз лікарі надає постраждалим необхідну медичну допомогу.

Як розповів начальник слідчого управління Олексій Маник, за попередніми даними, водій маршрутки виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем Renault. В результаті удару машину розвернуло на дорозі і перекинуло на бік.

Крім того, Renault після аварії розвернувся на дорозі і врізався в іномарку, в якій обійшлося без постраждалих. На місці події працює слідчо-оперативна група, яка з'ясовує причини та обставини ДТП.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про поранення 15 осіб – двох осіб з Renault і 13 пасажирів маршрутки.

Як повідомлялося, в січні-квітні 2019 року на території України сталося 47 445 аварій, внаслідок яких загинули 822 особи, понад 7800 отримали поранення. Патрульні підкреслили, що порівняно з таким же періодом минулого року всі показники аварійності на дорогах збільшилися. Зокрема, загальна кількість ДТП зросла на 4,2%.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення