Жахлива ДТП зі "швидкою" в Києві: спливли нові дані про загиблих і постраждалих, фото

 Апостроф

Під часаварії в Дніпровському районі Києва 13 жовтня двоє людей - водій та фельдшер, отримали несумісні з життям травми і загинули миттєво.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на публікацію в соцмережі співробітниці підстанції швидкої допомоги Лайми Гейдар.

"Йому (водію) відірвало голову, а фельдшера викинуло з салону і придавило швидкою. Обидва мертві. На їх місці міг бути абсолютно будь-який співробітник швидкої", - зазначила вона.

Співробітниця швидкої уточнила, що ще один фельдшер знаходиться в реанімації, а дитина-пацієнт і пасажири іншого авто, що потрапило в аварію, отримали травми легкої та середньої тяжкості.

Також вона розповіла детальніше про загиблу в аварії фельдшера Марію Апілат, у якої залишилися маленька дитина і мама з інвалідністю. Журналісти знайшли в мережі фото загиблої.

"Вона проходила стажування у мене в бригаді, коли три роки тому прийшла на нашу підстанцію. Без матері залишилася її маленька дитина, дівчинка. Маша дбала про маму-інваліда та бабусю. Навесні цього року вийшла заміж, здавалося б, все життя попереду", - написала Лайма Гейдар.

Відомо, що поліція вже відкрила кримінальне провадження за ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення