Жахлива статистика: у Києві за добу сталося більше ста аварій (фото, відео)

У Києві за добу, 23 грудня, сталося 102 ДТП, з яких у 10 аваріях травмувалися 16 осіб. Про це повідомляє прес-служба столичної патрульної поліції.

Зокрема в ніч на понеділок на Броварському проспекті водій Audi наїхав на бордюрний камінь і врізався в електроопору. У результаті ДТП жінка-пасажир звернулася за допомогою до медиків.

Уже близько 7-ої години на вулиці Великій Васильківській водій маршрутного таксі "Богдан" наїхав (попередньо: на пішохідному переході) на велосипедиста, який потім звернувся до медиків.

Після полудня на Севастопольській площі Volkswagen збив пішохода (попередньо: на пішохідному переході), а на вулиці Жмеринській вже інший Volkswagen збив жінку-пішохода.

Увечері на вулиці Хоткевича водій Nissan (попередньо: на пішохідному переході) збив жінку-пішохода. Також патрульні повідомляють про ДТП на вулиці Раскової, де Mitsubishi зіткнувся з автобусом. Унаслідок аварії шестеро пасажирів автобуса отримали травми.

Також напередодні ввечері на вулиці Генерала Жмаченка жінка на Hyundai (попередньо: на пішохідному переході) збила 33-річну жінку і 11-річного сина. Їх госпіталізували.

Крім того на Кільцевій дорозі SsangYong теж збив пішохода, а на Повітрофлотському шляхопроводі зіткнулися Toyota і Volkswagen. У результаті ДТП пасажирка "японця" звернулася за допомогою до медиків.

Тим часом, на перехресті проспектів Оболонського і Степана Бандери зіткнулися Mini Cooper S і ЗАЗ. У результаті водій автомобіля ЗАЗ звернувся за допомогою до медиків

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення