Жахливе вбивство сім'ї в Запоріжжі: з'явилися нові подробиці

 СЕГОДНЯ

Стали відомі нові подробиці про запорізьку сім'ю, де було вбито чоловіка з дружиною, а їх син знайдений повішеним. Як з'ясувалося, син убитого подружжя до недавнього часу працював підприємцем. У держреєстрі підприємців зазначено, що він займався вантажоперевезеннями і виробництвом абразивних матеріалів.

У той же час дільничний поліції Максим Яковенко розповів нам, що на тлі інших будинків цей вважався відносно тихим. Також поліцейський не пригадає, щоб раніше ця сім'я потрапляла в поле зору правоохоронців.

Як розповіли нам наші джерела в поліції, після того, як вони зайшли в квартиру, то виявили 58-річну Оксану П. з перерізаним горлом, її 60-річного чоловіка Олександра П. – з чотирма колотими ранами в області голови і тулуба. У цій же квартирі копи виявили повішеним 25-річного сина цієї пари – Василя П. У поліції не виключають, що до цього злочину може бути причетний саме він. Якщо це буде доведено в суді, то справу закриють.

Сусіди убитої сім'ї розповіли, що злочин, швидше за все, стався в той час, коли більшість мешканців були на роботі – багато хто з них не чули нічого підозрілого напередодні.

Як повідомлялося, в Запоріжжі поліція виявила мертвою всю сім'юпісля того, як одна з родичок звернулася до копів з повідомленням, що її сестра кілька днів не виходить на зв'язок.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення