Жахливе вбивство жінки в Києві: стали відомі деталі

 Обозреватель

Жорстоке вбивство 28-річної жінки, яке сталося в Києві на проспекті Перемоги, скоїв її чоловік 1990 року народження, який був учасником АТО і напередодні трагедії збирався знову туди у відрядження.

Про це повідомляється на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Відзначається, що конфлікт між ним і дружиною, найімовірніше, стався на грунті ревнощів, оскільки поруч із тілом жінки було знайдено її вщент розбитий телефон. У пориві гніву чоловік завдав їй 40 ножових поранень, а потім перерізав собі вени і розпоров живіт.

Через добу після того, що сталося сусіди почули трупний запах, але прийняли його за запах газу і тому викликали відповідну службу. Оскільки власником квартири, де жила пара, є інша людина, її в терміновому порядку викликали для відкриття дверей. Нижній замок відкрили ключем, а верхній довелося вибивати, оскільки зсередини стояв ключ. За словами сусідів, пара не була конфліктною і не демонструвала пристрасті до алкоголю.

При огляді квартири, де сталося страшне вбивство, правоохоронцями було знайдено посвідчення учасника бойових дій, а біля дверей стояла зібрана сумка з військовими речами.

Пізніше в соцмережі Facebook були знайдені сторінки убитої і її чоловіка. Ними виявилися Світлана Кривець (в дівоцтві Чайковська) і Олег Кривець. Жінка працювала медсестрою в Центрі дитячої кардіології та кардіохірургії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення