Жертва БДСМ-гри: російська студентка вбила і розчленувала свого хлопця

 Обозреватель

У російському місті Орел студентка Анастасія Онєгіна вбила і по-звірячому розчленувала свого хлопця після БДСМ-гри. Дівчина спочатку задушила хлопця петлею, а потім порізала його тіло та частково зняла шкіру.

21-річна дівчина вбила та розчленувала тіло колишнього поліцейського і солдата строкової служби 24-річного Дмитра Сінкевича. Під час сексу дівчина захопилася БДСМ-грою, розмістивши на шиї хлопця петлю, у результаті задушивши його. За словами Анастасії, вона не відразу зрозуміла, що хлопець задихнувся. Незабаром, побачивши, що Дмитро мертвий, студентка злякалася звинувачень у його смерті та прийняла рішення "позбутися" від тіла.

Онєгіна відрізала своїй жертві пальці, статевий орган, щоки і кінцівки, також вона зняла шкіру з трупа та дістала нутрощі. Ноги і руки хлопця дівчина встигла викинути в сміттєвий бак.

Незабаром у квартиру, де сталося жахливе вбивство, прийшла сестра жертви, яка і знайшла свого брата розчленованим на шматки, після чого викликала поліцію.

Онєгіна була затримана співробітниками правоохоронних органів, вона заперечує свою провину у вбивстві Дмитра, але зізналася в тому, що розчленувала його тіло.

За словами знайомих і сусідів Анастасії Онєгіної і Дмитра Сінкевича, пара захоплювалася містикою й окультизмом, а також майже щотижня влаштовувала оргії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення