Жертва работоргівлі розповіла, що її зґвалтували 43 тис разів

 Lenta.ru

Мексиканка Карла Ясінто (Карл-Хасінто), що стала жертвою работорговців, заявила в інтерв'ю CNN, що була згвалтована 43,2 тисячі разів. Дівчина потрапила в руки до злочинців в підлітковому віці.

За її словами, вона росла в неблагополучній сім'ї і піддавалася насильству з боку родичів ще в ранньому дитинстві. Коли їй виповнилося 12 років, вона познайомилася в Мехіко з 22-річним молодим чоловіком, який привернув її добрим ставленням і дорогими подарунками. Через деякий час вони оселилися разом у містечку Тенансінго (штат Тласкала), відомому як один з найбільших в Мексиці центрів експорту повій за кордон, повідомляє CNN

Через три місяці спільного життя, залицяльник примусив Ясінто до заняття проституцією. Протягом чотирьох років дівчина була змушена працювати щодня з 10 ранку до півночі, приймаючи по 30 чоловіків у день. Пара переїжджала з міста в місто, і ситуація не змінювалася. Коли Карлі було 13, в один з готелів, де працювала вона й інші повії, багатьом з яких ледве виповнилося 10 років, нагрянула поліція. Ясінто була впевнена, що правоохоронці прийшли звільнити їх, але ті, навпаки, знущалися над дівчатами і робили компрометуючі відео, погрожуючи розіслати записи їх родичам.

У 15 років Ясінто народила від свого сутенера дочку, але той використовував дитину, щоб шантажувати її. Мексиканка була позбавлена можливості бачити дівчинку, поки той не виповнився рік.

У 2008 році під час поліцейської операції в Мехіко Ясінто звільнили з сексуального рабства. На сьогоднішній день 23-річна мексиканка бореться з торгівлею людьми, розповідаючи свою історію на конференціях і публічних заходах.

"Неповнолітніх викрадають, заманюють, відривають від сімей. Ви повинні не просто вислухати мене. Ви повинні зрозуміти, що сталося зі мною і зірвати пов'язку зі своїх очей", - каже Карла.

Як пише The Independent, посилаючись на дані Міжнародної організації з міграції (Міжнародна організація з міграції) в Мексиці жертвами подібних злочинів стають 20000 чоловік щорічно. При цьому, згідно з дослідженням Університету Тласкали, кожна п'ята дитина з мексиканських сіл прагне стати сутенером, а у двох третин є родичі або знайомі, що займаються експортом секс-рабинь.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення