"Жесть. Трагедія. І почуття провини": Дудь та Ахеджакова підтримали Україну

Російський блогер і журналіст Юрій Дудь підтримав Україну у важкі часи.

Молодик написав про те, що він виріс в Росії. Це-його батьківщина. Але Україну - "батьківщину рідних та дім друзів" він максимально підтримує.

Те, що відбувається між РФ та Україною, прокоментував словами соліста петербурзького гурту Animal Джаz Олександра Красовицького.

"Жесть. Трагедія. І почуття провини... Ось ці всі зелені чоловічки, ось це все втручання з боку – це нескінченні почуття мого сорому й провини. З одного боку – за те, що я не можу вплинути. З іншого – за те, що це моя країна, хоча я ніби прямо і не відповідальний за ці речі".

Популярна російська актриса Лія Ахеджакова прокоментувала скандальну заяву президента країни-агресора РФ Володимира Путіна про визнання незалежності "ДНР" та "ЛНР". Зірка радянського кінематографа назвала дії політика "оголошенням війни усьому світу".

"Ось цей новий "підручник історії", який ми почули, – це додаток до цих Пушиліних, Моторолів і всього цього жаху. Я думаю, що трапилося щось непоправне, це дійсно пахне оголошенням війни усьому світу. Це щось неймовірне, неймовірне через неспроможність та підлість. Мені здається, що наслідки будуть дуже важкими. Коли на чолі благоденства країни стоїть не економіка, а силовики різних мастей – ось це страшно", - розповіла акторка BBC.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення