Жінка двічі воскресла на своїх похоронах

Мешканка села в провінції Північний Матабелеленд у Зімбабве хворіла і перенесла інсульт. Родичі почали готуватися до похорону 99-річної зімбабвійки, але під час церемонії побачили, що та дихає, пише Bulawayo 24.

"У суботу близько третьої ночі вона померла. Ми стали готуватися до похорону, повідомили про її смерть главу села, сусіди зібралися і стали копати могилу. Але коли почалося поховання, ми помітили під саваном рух", - розповів один з близьких "покійниці".

Похорон, звичайно, зупинили, а літню жінку віднесли додому. На наступний день жінка перестала подавати ознаки життя, а її тіло, за словами членів сім'ї, охололо і її знову вирушили ховати.

І знову на кладовищі старенька почала дихати. За словами людей, усі були вкрай здивовані.

Члени сім'ї вирішили відвезти жінку до лікарні. А староста села зібрався радитися з чаклунами.

"Ми розсудили, що якщо вона сповідувала традиційну релігію, можливо, є якісь речі, які необхідно зробити", - пояснив своє рішення він.

Тим часом, жінка знову померла. Жителі села втретє вже не поспішали з похованням, а прочекали декілька годин, щоб переконатися, що зімбабвійка більше оживати не має наміру. І тільки потім її тіло поховали.

"Мабуть, вона була без свідомості і з дуже слабким серцебиттям, тому родичі і жителі села визнали її мертвою і стали ховати", - зазначив лікар лікарні, куди доставили бабусю.

Раніше повідомляли, що в Єгипті чоловіка виявили живим на кладовищі після його похорону.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення