Жінка лягла в ліжко з мертвим чоловіком і померла сама (фото)

У штаті Вірджинія, США, після 70 років шлюбу від раку легенів уві сні помер 90-річний Реймонд Аткінс. Його 86-річна дружина Кетлін, побачивши його вранці мертвим в ліжку, лягла поруч з ним і померла від синдрому розбитого серця. Про це повідомляє Мirror.

Незадовго до цього пара відзначила 70-річчя свого подружнього життя. Реймонд боровся з раком легенів і умовив лікарів виписати його, щоб вони могли разом з дружиною відзначити ювілей весілля.

"Він подзвонив мені і сказав: "Я всю ніч і весь день молився Богу, щоб я міг покинути цю лікарню, і я піду звідси вранці". Це було за день до їх річниці", - розповів їхній син.

Пара відсвяткувала 70-ту річницю весілля в своєму будинку 22 липня, незабаром після того, як Раймонд виписався з лікарні. Невдовзі, він помер - просто не прокинувся вранці. Кетлін сказала своїй дочці, що не може уявити життя без чоловіка.

"Потім, протягом декількох хвилин, моя сестра передзвонила і сказала, що моя мама залізла з ним в ліжко і була охоплена горем", - розповів чоловік.

Через деякий час Кетлін померла.

"Я не дозволю йому піти одному", - такими були її останні слова. У пари було четверо дітей, шість онуків і 17 правнуків. Реймонд і Кетлін Аткінс будуть поховані поруч.

"Вони не хотіли йти по одному. Вони прожили це життя разом. У них була сильна віра, і вони просто відмовилися розлучитися", - додав їхній син.

Синдром розбитого серця - (стресова кардіоміопатія) характеризується тим, що психологічний стрес може викликати гостру минущу дисфункцію лівого шлуночка. Синдром проявляється раптовим розвитком серцевої недостатності або болів у грудях, що поєднуються зі змінами на ЕКГ, характерними для інфаркту міокарда передньої стінки лівого шлуночка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення