Жінка отримала тяжкі опіки: на Житомирщині сварка в багатодітній сім'ї закінчилася пожежею (фото)

У Житомирській області родинний конфлікт закінчився пожежею в будинку. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на поліцію області.

Повідомляється, що чоловік приніс каністру з бензином і погрожував підпалити хату.

"У розпалі емоцій жінка вилила частину бензину на себе, частину – на підлогу. І чоловік, за його словами, не усвідомлюючи своїх дій, клацнув запальничкою", – йдеться в повідомленні.

Дерев'яний будинок вигорів дощенту. Дітей із хати виносив батько. 35-річна жінка перебуває в опіковому центрі обласної лікарні в тяжкому стані.

"Має 40% опіків 2-3 ступеня. Більше вражено тулуб, шию, обличчя й верхні кінцівки. Не хоче говорити, що трапилося насправді. Пожежа і пожежа", – розповів завідувач опікового центру Житомирської обласної лікарні Богдан Нікітенко.

У подружжя четверо дітей: двоє хлопчиків 10 та 15 років, дівчаткам – 8 і 11. Із села їх забрав батько до сестри в райцентр. Соцслужби попросили сім'ю не турбувати, діти, мовляв, під наглядом.

Нині усі ці обставини поліцейські перевіряють у рамках відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація події – ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення