Жінка півроку ховала труп матері заради отримання її пенсії

У Чернівецькій області поліцейські затримали жінку, яка разом зі своїм співмешканцем понад п'ять місяців тримала у підвалі тіло рідної матері з метою отримання її пенсії.

Як повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіцї в Чернівецькій області, це сталося у селі Митків Заставнівського району.

За інформацією поліції, жінка померла ще 2 січня. У той же час працівники сільської ради у квітні поточного року звернулися до поліції з повідомленням про те, що давно не бачили цю мешканку села. Пізніше правоохоронці оголосили її в розшук.

"Її дочка мала довіреність на отримання пенсії. Сьогодні вона прийшла знову за грошима. Поліцейські, маючи інформацію, що дочка знає про місцезнаходження розшукуваної, разом з нею прийшли в будинок матері. Тут вона і зізналася, що в підвалі знаходиться тіло померлої", – повідомили у прес-службі.

У поліції додали, що правоохоронці сьогодні доправили зловмисницю до районного відділу поліції. В даний час вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення