Жінка вбила нареченого через невгамовні сексуальні апетити

 СЕГОДНЯ

35-річна латвійка вбила нареченого через пропозиції зайнятися сексом втрьох. У якийсь момент вона втомилася від цього. Латвійка намагалася видати смерть чоловіка за нещасний випадок. Він захоплювався сплавами по річці. Перед тим як обридлий коханий сів у човен, Анжеліка його пошкодила. Через несправність чоловік потонув.

Анджеліка Гравальд – уродженка Латвії, яка переїхала до США, а її наречений Вінсент був американцем. 2015-го вона витягла зливну пробку з човн, що належав йому. Це призвело до того, що він потонув в річці Хадсон в Нью-Йорку в квітні 2015 року під час їхнього спільного відпочинку на природі. Жінка зателефонувала до 911 і повідомила рятувальникам: "Мій наречений впав у воду, я не можу дістатися до нього, він тоне".

Пізніше вона зізналася, що втомилася від його домагань і постійних пропозицій зайнятися сексом втрьох. За словами жінки, вона "хотіла бути вільною" від відносин, в яких вона почувалася "в пастці".

Коли її запитали, чи хотіла вона чоловікові смерті, вона відповіла: "У якийсь момент так". Прокурор висловив припущення, що жінка хотіла отримати гроші за страховою нареченого. Спочатку жінці було пред'явлено звинувачення в навмисному вбивстві, але її свідчення були непослідовними.

Слідство дійшло висновку, що вона сама не до кінця усвідомлювала, що робила, і вбивство було ненавмисним. В результаті Анджеліку відправили до в'язниці на три роки. Жінка розплакалася, коли почула вирок.

Під час відбування терміну Гравальд не спілкувалася з журналістами. Зараз вона чекає звільнення з нью-йоркської в'язниці. Її адвокат Річард Порталі сказав, що вона працюватиме над відновленням свого життя.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення