Жінка викрала дитину прямо з пологового будинку: момент потрапив на відео

У Ростовській області (Росія) жінка викрала з пологового будинку новонароджену дитину. Про це повідомляють в Telegram-каналі "112".

Почалося все з того, що жінка запропонувала мамі з сусідньої палати помінятися дітьми. Аргументувала це дивне прохання тим, що сама вона народила дочку, а їй потрібен син.

Сусідка в пологовому будинку відмовилася, але не стала про це заявляти. Однак вранці вона виявила, що її дитину викрали. Злочинниця вже встигла втекти з місця події.

Але жінка, яка запропонувала зробити такий обмін, залишилася лежати в сусідній палаті. Припускають, що вона діяла з кимось спільно.

Поліція порушила за даним фактом кримінальну справу. Викрадачку та дитини розшукують. Жінка потрапила на камери відеоспостереження. Зараз правоохоронці допитують всіх, хто в цей день знаходився в медустанові.

"Як стверджують самі породіллі, в лікарні суворі правила - в палатах забороняють навіть відкривати вікно. Викрадачку, з великою часткою ймовірності, хтось впустив всередину", - пишуть в Telegram-каналі "112".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення