Жінки, які забросали гранатами поліцейську дільницю у Стамбулі, вбиті

 CNN

Турецька поліція ліквідувала двох жінок, які закидали гранатами поліцейську ділянку в передмісті Стамбула. Про це в четвер, 3 березня, повідомляє CNN Turk.

Напад стався в районі Байрампаша. Постраждалих або загиблих в результаті атаки терористок немає. Крім гранат жінки були озброєні вогнепальною зброєю. Одна з нападниць отримала поранення.

Спочатку правоохоронці втратили їх сліди, але потім виявили кров на землі в будівлі поруч. Вулиця, де стався напад, була заблокована. Операція тривала близько двох годин. Поліція провела штурм будівлі, де перебували жінки. У результаті вони були вбиті.

17 лютого в центрі Анкари прогримів вибух, у результаті якого 28 людей загинуло, 61 отримав поранення. Незабаром після теракту, 18 лютого, турецькі ВПС нанесли авіаудари по позиціях курдів на півночі Іраку. Відповідальність за теракт взяла на себе курдське угруповання, пов'язане з «Робочою партією Курдистану» (РПК). Мова йде про угруповання «Яструби свободи Курдистану», яке заявило, що теракт був відповіддю на політику президента Туреччини Рейджепа Тайіпа Ердогана, і повідомило, що атаки будуть продовжені.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення