Жінку, яка вбила чоловіка і впритул розстріляла доньку, не зможуть посадити за ґрати

Слідчі Рівненщини скерували до суду провадження за фактами умисного вбивства чоловіка та замаху на вбивство малолітньої дитини. Прокуратура подала клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру відносно 46-річної жінки. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Рівненської області.

"5 вересня 2020 року близько 04:15 жителька Рівненського району за місцем свого проживання заподіяла смертельне поранення своєму чоловікові в голову із травматичної зброї - пістолету "ВІЙ" - здійснивши один постріл впритул у скроню. Після цього вона зайшла у кімнату до своєї дочки, яка також спала, спричинивши не менше двох пострілів у грудну клітку з цієї ж зброї. Однак сталася затримка у вигляді прихвачення гільзи затвором. Після цього зловмисниця взяла револьвер для стрільби патронами "Флобера" і двічі вистрілила дитині в грудну клітку", - нагадали у поліції.

Під час досудового розслідування слідчі провели комплекс слідчих дій та призначили ряд експертиз, зокрема й судово-психіатричну. Відповідно до висновків останньої, підозрювана визнана неосудною.

Тому слідчі слідчі скерували до суду матеріали кримінального провадження із клопотанням про застосування до 46-річної підозрюваної примусового заходу медичного характеру у вигляді госпіталізації до психічного закладу, у зв’язку з тим, що вона за своїм психічним станом і характером вчиненого суспільно-небезпечного діяння становить особливу небезпеку для суспільства.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення