Жінку намагалися задушити: в пансіонаті на Донеччині злодії пограбували подружжя

На Донеччині12 березня близько 22.30 на лінію 102 надійшло повідомлення від 49-річної мешканки Слов’янська про те, що на неї та чоловіка напали невідомі, побили та заволоділи 300 000 доларів. Нападники діяли в масках. Подія сталася в одному з пансіонатів Святогірська. Про це повідомляє місцева поліція.

На розшук нападників по тривозі було піднято весь особовий склад місцевої поліції. Правоохоронці розпочали спецоперацію по викриттю нападників. На місці працювали слідчо-оперативна група, кінологи, працівники криміналістичної лабораторії. Було розгорнуто оперативний штаб, до якого увійшли працівники управління карного розшуку та слідчого управління поліції Донеччини.

З метою конспірації нападники діяли в масках та рукавичках. Не зважаючи на це, за приблизним описом зовнішності оперативники встановили коло ймовірних фігурантів.

Ними виявилися 40 та 42-річні мешканці м. Костянтинівки.

Досудовим розслідуванням встановлено, що, завдавши обом потерпілим тілесних ушкоджень, нападники намагалися задушити жінку мотузкою, після чого відібрали у неї сумку та валізу, у якій знаходились документи і грошові кошти. Після скоєного злочину правопорушники з місця злочину втекли.

На даний час потерпілих госпіталізовано до міської лікарні. Двох зловмисників затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішуються питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

За процесуального керівництва Слов’янської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом розбійного нападу з метою заволодіння майном в особливо великих розмірах, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 187 КК України).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення