Жінці загрожує п'ять років в'язниці за вбивство немовля на Вінниччині

 УНН

Поліцейські розслідують обставини вбивства новонародженої дитини на Вінниччині. Про це повідомили у прес-службі поліції Вінницької області.

До поліції Хмільника надійшло повідомлення, що в туалеті одного з магазинів районного центру працівники виявили тіло немовляти.

Під час огляду поліцейські побачили у металевому відрі для сміття тіло новонародженої дитини, загорнуте у поліетиленовий пакет. Як з’ясувалось, немовля народила 34-річна працівниця цього ж магазину, яка ретельно приховувала свою вагітність. В той день вона прийшла на роботу, зачинилась в туалеті магазину та довго не виходила. Зрозумівши, що їй погано, колеги викликали швидку та з’ясували, що вона щойно народила немовля. Жінка заміжня та вже має двох дітей.

Попереднім експертним дослідженням встановлено, що дитина народилась живою та загинула від асфіксії (удушення).

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.117 (умисне вбивство матір'ю новонародженої дитини) КК України. Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Жінку госпіталізували до пологового відділення Хмільницької лікарні. В ході слідства жінці буде призначена судово-психіатрична експертиза.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення