Житель Київщини ґвалтував дочок і здавав їх іноземцям

 СЕГОДНЯ

Затриманий 45-річний батько двох дівчаток – 14 і 15 років, який регулярно використовував їх для зйомок відео порнографічного змісту. Також чоловік за гроші надавав дочок у сексуальну експлуатацію як громадянам України, так і іноземцям. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції України.

У вівторок, 20 листопада, поліція провела обшук в будинку чоловіка. Слідчі дії також проводяться за місцем проживання так званого хресного батька дівчат – 46-річного киянина, який підозрюється в причетності до сексуальної експлуатації дітей.

Інформацію поліцейські отримали від колег з Австралії, які знайшли в Інтернеті порно за участю дітей і з'ясували, що фільми виготовлені в Україні. З'ясувалося, що тато продавав порно зі своїми дітьми в мережі Інтернет DarkWeb. За даним фактом поліція почала кримінальне провадження за ч.5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України.

У будинку знайшли предмети для зйомок порно, фото і відео за участю дівчат, а також гранату РГД-5. Вирішується питання про затримання підозрюваного і його товариша та вилучення дівчаток з родини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення