Житель Сінгапуру звільнений через жарти про Покемона в соцмережі

 BBC

Громадянин Австралії звільнений з сінгапурської компанії, після того, як він опублікував у соцмережі жарт про популярну комп'ютерну гру Pokemon Go.

Сонні Труйен написав на своїй сторінці у "Фейсбуці", що Сінгапур є негідним місцем для життя, тому що в країні недоступна ця гра для смартфонів.

Він також зазначив, що в Сінгапурі багато дурних людей і що інтелектуальний рівень сінгапурців впаде, якщо він покине країну.

Колеги Труйена повідомили його роботодавцю про образливі коментарі, після чого він був звільнений, а керівництво компанії 99.co принесло вибачення за пости свого працівника.

"Ми гідна сінгапурська компанія і ми не схвалюємо такої мови і такої поведінки, тому ми розірвали контракт, як тільки про інцидент стало відомо", - заявив глава компанії Даріус Ченг.

Сам Труйен в бесіді з виданням Mashable визнав, що зробив велику помилку, однак зазначив, що дуже засмучений тим, що йому не дали жодної можливості загладити свою провину.

Сонні Труйен - не перший іноземець, звільнений сінгапурською компанією через коментарі у соцмережах.

У 2014 році британський банкір Антон Кейсі втратив роботу, після того, як поскаржився на незручності транспортної системи Сінгапуру на порталі YouTube.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення