Житель США завагітнів через 10 років після зміни статі

 Lenta.ru

Житель американського міста Філадельфія Кайден Колман завагітнів через 10 років після зміни статі з жіночого на чоловічий, пише New York Daily News. 29-річний трансгендер народив дитину два роки тому, проте розповісти про це ЗМІ зважився тільки тепер.

Коулман розповів, що він і його постійний партнер Елайджа дізналися про прийдешнє поповнення в сімействі лише на 21-му тижні вагітності.

«Ніколи не думав про те, щоб завагітніти. Через чоловічі гормони, які я приймав роками, я вважав це неможливим. Це був справжній сюрприз», - розповів Коулман.

Чоловік зазначив, що, коли його живіт почав збільшуватися і він став відчувати тягнучий біль, він жартував на тему покупки тесту для визначення вагітності, не підозрюючи, що близький до істини.

"Здавалося, що мені нижче шлунка запхали подушку. Але тільки це була не подушка», - поділився американець відчуттями від очікування дитини.

За його словами, під час вагітності він привертав багато уваги незнайомих людей через незвичайний вигляд.

Лікарі припустили, що Коулман завагітнів, коли в 2013 році зробив шеститижневу перерву в прийомі чоловічих гормонів перед підготовкою до мастектомії (видалення молочних залоз).

Як пише New York Daily News, після народження дочки Азеліі Коулману довелося піти з роботи, а його партнеру - почати забезпечувати сім'ю поодинці. Крім того, чоловік впав у післяпологову депресію.

«Зараз я не можу уявити своє життя без дочки», - заявив трансгендер. Він розповів, що він і Елайджа не планують мати ще дітей. За словами Коулмана, дочка називає їх обох татами, а правду про своє народження дізнається, коли стане старшою.

Кейден Коулман не єдина людина, яка змінивши стать з жіночої на чоловічий, опинився після цього в "положенні". У 2007 році за допомогою штучного запліднення завагітнів Томас Біті зі штату Орегон, який прославився як вагітний чоловік.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення