Житель Закарпаття через ревнощі забив подругу до смерті

 УНН

Мукачівцю, який через ревнощі забив до смерті свою подругу, загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомили в прес-службі поліції Закарпатській області.

У Мукачівську лікарню привезли без свідомості 49-річну жінку. Доставили її з котельні, що знаходиться на вул. Закарпатській. У лікарні потерпіла померла.

Про пригоду медики повідомили в поліцію. Експертиза зафіксувала у потерпілої закриту черепно-мозкову травму з крововиливом, забій і набряк головного мозку, множинні забої голови і тіла.

Правоохоронці встановили, що жінку побив її 46-річний знайомий. Приревнувавши жінку до іншого, чоловік взяв палицю і завдав їй кілька ударів в область спини і потилиці, а потім ще й вдарив кулаком в обличчя.

Залишивши жінку в котельні, чоловік пішов. Повернувшись на наступний день, виявив жінку без свідомості і викликав "швидку". Однак в лікарні потерпіла від отриманих травм померла, так і не прийшовши до тями.

Підозрюваний затриманий, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч.2 ст.121 (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого) КК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення